Κι άλλη αεροπορική εταιρία προσφέρει εισιτήρια για νησιά όσο κάνουν… δυο καφέδες!

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ-ÐÑÙÔÇ ÐÔÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÑÏÐÏÑÉÊÇÓ ÅÔÁÉÑÅÉÁÓ ELLINAIR ÔÏÕ ÏÌÉËÏÕ MOUZENIDIS GROUP.(MotionTeam-ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)(
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ-ÐÑÙÔÇ ÐÔÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÑÏÐÏÑÉÊÇÓ ÅÔÁÉÑÅÉÁÓ ELLINAIR ÔÏÕ ÏÌÉËÏÕ MOUZENIDIS GROUP.(MotionTeam-ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)(

Μετά τη Ryanair και η Ellinair θέλοντας να ενισχύσει τον τουρισμό αλλά και τη μετάβαση Ελλήνων πολιτών προς συγκεκριμένα νησιά ανακοινώνει τη διάθεση χιλίων αεροπορικών εισιτηρίων με μόνο εννέα ευρώ!
Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρίας:
Η αεροπορική εταιρεία Ellinair, με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, ανακοινώνει την προσφορά 1.000 θέσεων με ειδικούς ναύλους τελικού κόστους 9 €, στην προσπάθειά της να συμπαρασταθεί ουσιαστικά στους Έλληνες επιβάτες, οι οποίοι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, επιλέγουν να ταξιδεύσουν.
Η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ellinair υλοποιείται στο πλαίσιο της ειδικής δράσης του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία να χρηματοδοτήσει με 25 ευρώ, κάθε εισιτήριο από Αθήνα, με κόστος χαμηλότερο των 10 ευρώ. Η Ellinair, ως εταιρεία που υποστηρίζει έμπρακτα δράσεις με γνώμονα το κοινό καλό, συμμετέχει ενεργά και προσφέρει εναλλακτική σε όσους έχουν ανάγκη μετακίνησης.
Η ειδική προνομιακή τιμή ισχύει για έκδοση εισιτηρίων απλής μετάβασης, από την Αθήνα, με προορισμούς το Ηράκλειο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη και θα είναι διαθέσιμη στο επιβατικό κοινό, για αγορά εισιτηρίων από 13/07/2015 έως 26/07/2015. Στο ίδιο χρονικό διάστημα πρέπει να ολοκληρωθεί και η μετακίνηση των επιβατών στον επιλεγμένο τους προορισμό.
Η αγορά του συγκεκριμένου τύπου εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Ellinair, καλώντας στο 801-100-81-82, για κλήσεις χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο Ελλάδας, και στο (+30) 2311-224-700, για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο και από τηλεφωνικούς αριθμούς εκτός Ελλάδας.