, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κι άλλος βουλευτής πηγαίνει στη Βουλή το ρεπορτάζ της KARFITSA

fokas-aristeidis
Την άμεση εκταμίευση των χρηματικών αποζημιώσεων προς τους πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Δήμο Θερμαϊκού καθώς και την υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει προσωπικά ο Υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής για τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων ζητά με ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.
Αφορμή αποτέλεσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας KARFITSA που κυκλοφόρησε στις 08.10.2016. (Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού)
Ο κύριος Φωκάς υπενθυμίζει τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα, στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου ο Υπουργός ενώπιον του ίδιου του κ. Φωκά και άλλων βουλευτών, της Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης, του Δημάρχου Θερμαϊκού αλλά και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για  ταχεία πληρωμή των αποζημιώσεων αλλά και υλοποίηση των έργων που κρίνονται απαραίτητα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου, όπως για παράδειγμα την ένταξη της διευθέτησης των επτά ρεμάτων στο ΕΣΠΑ.
Σε σχετική δήλωση του ο κ. Φωκάς τονίζει: «Με λύπη μου διαπιστώνω πως ένα μήνα μετά, ο εμπαιγμός των πλημμυροπαθών, της τοπικής κοινωνίας, συνεχίζεται. Οι δεσμεύσεις δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και με δεδομένες τις κακές καιρικές συνθήκες του χειμώνα που αρχίζει, κινδυνεύουμε με νέες καταστροφές. Σταματήστε να αναλώνεστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και ασχοληθείτε επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας».

#Tags: Βουλή

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.