, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κικίλιας: Το 2022 προβλέπεται μια πολύ καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του CNN «Quest Means Business» και στον δημοσιογράφο Richard Quest, ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι η Ελλάδα θα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο για να μπορεί να την επισκεφθεί όποιος την επιλέξει.

Παράλληλα, ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στις επαφές του με tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Η.Π.Α., τη Γαλλία και τη σκληρή δουλειά που γίνεται ώστε η τουριστική περίοδος να ανοίξει στην Ελλάδα νωρίς την άνοιξη (Μάρτιο-Απρίλιο), τονίζοντας ότι το 2022 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό και ότι αυτό δεν θα συμβεί τυχαία.

Σε ερώτηση του Richard Quest, για το αν ο τουρισμός οδηγείται στο σενάριο που θα πρέπει να πούμε «αρκετά», ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε: “Δεν μας αρέσει το “αρκετά”, θέλουμε περισσότερα. Δεν έχουμε πρόβλημα με την ποσότητα, καθώς έχουμε εκατοντάδες προορισμούς από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, στους οποίους θέλουμε να διαχυθούν οι επισκέπτες μας”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.