, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κινητοποιήσεις διαρκείας αποφάσισαν και οι εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης

sxoleioΣε κινητοποιήσεις διαρκείας, όμοιες με αυτές που έχει αποφασίσει η πλειοψηφία των ΕΛΜΕ της χώρας, κατέρχονται οι εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της προέδρου της Δ’ ΕΛΜΕ της πόλης Ελένης Ζυμβρακάκη.

«Μπαίνουμε αποφασιστικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις. Από τις 16 Σεπτεμβρίου αγωνιζόμαστε, σε μια μάχη διαρκείας για το δικαίωμα στη σταθερή εργασία και τη μόρφωση όλων των παιδιών» ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η κ. Ζυμβρακάκη.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί την προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στη γενική συνέλευση όλων των προέδρων των ΕΛΜΕ, σημείωσε.

Οι κινητοποιήσεις στρέφονται και στην κατεύθυνση «υπεράσπισης των κοινωνικών αγαθών, της υγείας, της παιδείας, τα οποία διαλύονται καθημερινά και καταστρέφονται. Η υπόθεση του σχολείου είναι υπόθεση της κοινωνίας» συμπλήρωσε η κ. Ζυμβρακάκη.

Συνέντευξη Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας παραχώρησαν, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη οι ΕΛΜΕ της πόλης και η ΟΛΜΕ.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.