, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κλειστά… σχολεία σε δήμους της Θεσσαλονίκης!

xioni
Από το δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται πως όλα τα σχολεία του δήμου (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού. Η ευρύτερη περιοχή, δηλαδή και στο διπλανό δήμο Ωραιοκάστρου, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη και τα σχολεία θα παραμείνουν κι εδώ κλειστά!
Ο δρόμος από τη Λητή μέχρι την Άσσηρο έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο και μάλλον δεν τον συμπεριέλαβαν στη ρίψη του αλατιού!!!
Αντιθέτως, στο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, τα σχολεία λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο οποίος από τα ξημερώματα συντονίζει υπηρεσίες και εργαζόμενους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα!
Και στο δήμο Νεάπολης- Συκεών τα σχολεία λειτουργούν κανονικά, ενώ οι αλατιέρες του δήμου βρίσκονται στους δρόμους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε σημεία που έχουν πάγο και βρίσκονται κοντά σε σχολεία. Να σημειώσουμε ότι στη δημοτική ενότητα Πεύκων το χιόνι έφτασε στα 5 εκ., έτσι το 1ο και 3ο δημοτικό καθώς και το 1ο γυμνάσιο, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 10:00.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.