, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κλειστή η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ 3 / ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
Κλειστή παραμένει για δεύτερη διαδοχική Κυριακή η εσωτερική Περιφερειακή Οδός στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για τη δημιουργία πεζογέφυρας. Στο μεταξύ, τα καταστήματα και σήμερα –«τελευταία Κυριακή του χρόνου»– είναι ανοιχτά, και έτσι αναμένεται να προκληθούν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα γύρω από το σημείο που θα παραμείνει κλειστό.
Συγκεκριμένα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μακρυγιάννη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου, και στο ρεύμα προς Ανατολικά, από τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου μέχρι το ύψος της οδού Σμύρνης, λόγω εργασιών για την ανέγερση πεζογέφυρας.
Ρυθμιστές τροχονόμοι πραγματοποιούν εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί ίσως και πριν τις 2 μ.μ. αυτήν τη φορά, καθώς οι εργασίες υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.