06:02, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Κλειστή την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης

Leoforos-Nikis-copyΚλειστή θα παραμείνει την ερχόμενη Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης στα πλαίσια της μηνιαίας πεζοδρόμησης του παραλιακού δρόμου από το δήμο Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 11.00 το πρωί της Κυριακής έως τις 05.00 το απόγευμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης του Δήμου Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου. Επίσης για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να  συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους στις οδούς περιμετρικά της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η παραπάνω Υπηρεσία θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.