fbpx

, Κυριακή
19 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Κλειστό το Δερβένι από τις 11 ως τις… 3!

trakter_derveni_1feb2016_d
Την πρόθεσή τους να κλείσουν το δρόμο από τις 11 και για τέσσερις ώρες έχουν εκφράσει οι αγρότες στο μπλόκο του Δερβενίου, «αν μας το επιτρέψει ο καιρός· αν βρέχει, δε θέλουμε να προκαλέσουμε κανένα τροχαίο», όπως δήλωσε στο Karfitsa.gr ο Τάσος Σουλεϊμέζης. Τελικά οι αγρότες έκλεισαν το δρόμο, αφήνοντας μία λωρίδα ανοιχτή ανά κατεύθυνση.
Κλειστή, όπως πάντα από την αρχή των κινητοποιήσεων, παραμένει η Εγνατία Οδός στο ύψος των Κερδυλλίων. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης‐Καβάλας, καθώς οι αγρότες δεν την έχουν κλείσει, παρά την αρχική τους πρόθεση να προχωρήσουν σε αποκλεισμό μετά τις 12.
Στις 12 έκλεισε η Αλυσίσα στην Άρνισσα, ενώ στις 11 άνοιξε ο Προμαχώνας για τα φορτηγά. Οι Εύζωνοι θα παραμείνουν κλειστοί μόνο για τα Ι.Χ. επιβατηγά από τις 13:00 ως τις 15:00.
Κατά τα άλλα, τα μπλόκα γύρω από τη Θεσσαλονίκη παραμένουν ανοιχτά, καθώς σήμερα έχουμε τη συνέχιση της μεγάλης αγροτικής κινητοποίησης στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.