, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κολυμβητές από την Ορεστιάδα πηγαίνουν Ανδριανούπολη για προπόνηση!

kolumvhsh
Στην «αγκαλιά» της Αδριανούπολης βρήκαν καταφύγιο για ακόμη μια χρονιά κολυμβητές από την Ορεστιάδα, οι οποίοι αναγκάζονται να «μεταναστεύουν» για μερικές ώρες την ημέρα ώστε να προπονηθούν στη γειτονική Τουρκία, μιας και το Κολυμβητήριο της Ορεστιάδας κατέβασε ρολά!
Όπως πέρσι έτσι και φέτος ελλείψει πόρων που θα εξασφαλίσουν το πετρέλαιο για τη θέρμανση της κολυμβητικής πισίνας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας έκλεισε τις πόρτες του για τους χειμερινούς μήνες, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού περίπου 300 αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας.
«Στις 29 Νοεμβρίου και για περίπου 4 μήνες το Κολυμβητήριο έκλεισε. Η ομάδα από το τότε, πάλι όπως και πέρσι, έψαξε να βρει λύσεις» τονίζει ο κ. Οδυσσέας Ρετσίδης πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας, εξηγώντας πως αρχικά οι αθλητές μετέβαιναν στην Αλεξανδρούπολη στο εκεί Κολυμβητήριο, ωστόσο κάτι τέτοιο απαιτούσε περίπου έξι ώρες (μεταφορά και προπόνηση), γεγονός που αποθάρρυνε τη συνέχιση μιας τέτοιας λύσης.
«Πηγαίνουμε στην Αδριανούπολη που είναι μόλις μερικά λεπτά από την πόλη μας και μαζί με την προπόνηση απαιτούνται τρεις ώρες» συμπληρώνει ο κ. Ρετσίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η μεταφορά των αθλητών γίνεται με Ι.Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των ιδίων.
thrakitoday

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.