, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Κουφάλια: “Μπούκαραν” με φορτηγάκι σε χρυσοχοείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο των Κουφαλίων. Γύρω στις 3 ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και οι γείτονες κεντρικού χρυσοχοείου πετάχτηκαν έντρομοι. Αυτό που αντίκρισαν ήταν σκηνές κινηματογράφου. Τρεις κακοποιοί από τους οποίους ο ένας κουκουλοφόρος “μπούκαραν” με φορτηγάκι που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα, σε χρυσοχοείο, διαλύοντας στόρια και τζαμαρίες. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς έγιναν αμέσως αντιληπτοί εγκαταλείποντας με αναμμένη μηχανή το φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή, αφού επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους.
Το συγκεκριμένο χρυσοχοείο είχε γίνει και πάλι στόχος πριν μερικές μέρες.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο ιδιοκτήτης που ειδοποιήθηκε, καθώς και η αστυνομία, ενώ αυτή την ώρα γίνεται καταμέτρηση για να διαπιστωθεί αν πρόλαβαν οι δράστες να αφαιρέσουν κάτι από το κατάστημα.

Επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι.

“Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν συνέχεια τέτοια πράγματα.Δεν ξέρουμε πως να προστατεύσουμε τα μαγαζιά μας και τις περιουσίες μας” δηλώνει ιδιοκτήτης κοντινού καταστήματος .
“Δεν υπάρχει αστυνόμευση.Όλα είναι ανεξέλεγκτα.Οι συμμορίες κάνουν ότι θέλουν” μας είπε κυρία που μένει κοντά.
Τα προβλήματα στον Δήμο Χαλκηδόνος είναι γνωστά. Διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα, διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις τσαντάκηδων γίνονται σε καθημερινή βάση. Παρά τις συγκεντρώσεις που έγιναν τόσο από τον Δήμο όσο και από κατοίκους (με πιο πρόσφατη στην Χαλκηδόνα) δεν φαίνεται να συγκινείται κανένας.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συγχώνευσης,της αποδυνάμωσης των αστυνομικών τμημάτων και της απαξίωσης της αστυνομίας. Όταν υπάρχει ένα περιπολικό για 20 χωριά μάλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Πηγή: e-koufalia.gr