"Κρεμάστηκε" γνωστός πολιτικός της Θεσσαλονίκης!

Aspasidis
Την εκλεκτή της καρδιά του που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα και με την οποία είναι μαζί περίπου έξι χρόνια νυμφεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Ασπασίδης.
Ο γάμος έγινε στον ναό της Αγίας Σοφίας, ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι ευλόγησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Όπως μαθαίνουμε ο γάμος ήταν κλειστός! Δεν θα μπορούσαν ωστόσο να λείψουν και πολιτικοί της Θεσσαλονίκης όπως οι: Απόστολος Τζιτζικώστας, Βούλα Πατουλίδου, Κωστής Χαντζαρίδης, Γιώργος Ορφανός, Κώστας Γκιουλέκας και άλλοι με τους οποίους τόσο ο μικρός Ασπασίδης όσο και ο πρεσβύτερος Θεόδωρος διατηρούν στενούς φιλικούς δεσμούς!
Το παρών έδωσαν επίσης οι: Θεόδωρος Καράογλου, Διαμαντής Λιάμας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Εφραίμ Κυριζίδης, Δημήτρης Γαλαμάτης, Φάνης Παπάς, Αλέξανδρος Θάνος, Πέτρος Λεκάκης, Κώστας Γιουτίκας και άλλοι.
Απουσίαζε ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν έλαβε προσκλητήριο ή όχι! Υπανθυμίζεται πως ο κ. Καλαφάτης πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014 αποφάσισε να “κόψει” όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Κώστα Γκιουλέκα.
Από το γάμο δεν μπορούσε να λείψει και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά της συζύγου του Ελένης. 
Β. Στολ.