, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κρήτη: Αγωνία για την εξαφάνιση της 29χρονης Γαλλίδας (Βίντεο)

Δεκάδες διασώστες «χτενίζουν» την περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου αναζητώντας κάποιο ίχνος της 29χρονης Γαλλίδας η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις αρχές.
Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν στις 24 Ιουνίου.
Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Λαφονήσι.
Η 29χρονη πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι. Σε κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία από το Λαφονήσι ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Μεγάλη κινητοποίηση

Η κινητοποίηση ξεκίνησε μετά την ενημέρωση των γαλλικών και στην συνέχεια των ελληνικών αρχών, από τους γονείς της 29χρονης που είναι στην Γαλλία, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχαν νέα της.
Σε εξέλιξη βρίσκεται τεράστια επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν και πολλοί εθελοντές, για τον εντοπισμό της 29χρονης.
Σημειώνεται ότι στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος εντοπίστηκε ένα smart watch με strass -άρα γυναικείο-, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στο ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στην συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει.

Πηγή: megatv.com

#Tags: Κρήτη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.