, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξεκινά σήμερα στη Θεσσαλονίκη το Street Art Festival…

 
saf 2015 2
Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση του SAF που θα περιλαμβάνει συναυλίες, σεμινάρια, shows, εικαστικές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις του χώρου, διαγωνισμούς, εκθέσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις…
Ξεκινά σήμερα 9 Ιουνίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Street Art Festival, μια γιορτή μουσικής, χορού, γκράφιτι, εικαστικών και πολλών άλλων δράσεων, με περισσότερους από 300 καλλιτέχνες, skaters και riders από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα του SAF, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo, την αντιδημαρχία Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα δώσει από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου μια διαφορετική νότα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις καλλιτεχνών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση του SAF που θα περιλαμβάνει συναυλίες, σεμινάρια, shows, εικαστικές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις του χώρου, διαγωνισμούς, εκθέσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια κόμικ, voguing, hip hop choreography, new style dance και street art, ενώ το συναυλιακό κομμάτι ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Οι Αμερικάνοι ONYX, (Fredro Starr και Sticky Fingaz), επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια, από την εμφάνιση τους με τους Wu Legends, το 2012, στη Θεσσαλονίκη, για ένα μοναδικό show! Έχοντας νέο υλικό από τις συνεργασίες με Snowgoons και Dope D.O.D, θα συνταράξουν τη σκηνή του SAF την Παρασκευή. Μαζί τους οι πολυσυζητημένοι «αγαπημένοι» του DJ Premier, The Four Owls, που έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας τον πιο φρέσκο ήχο του τελευταίου και πιο δυνατού κινήματος της Hip Hop, με την υπογραφή της αγγλικής High Focus Records και του DJ Premier. Μαζί τους ο DJ Madnice!
Το Σάββατο, 11 Ιουνίου, δίνουν το μουσικό «παρών» στο SAF οι μαγευτικοί Kadebostany. Με συνεχόμενες δυνατές επιτυχίες, δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, με δύο καινούργια «entries»-τραγουδίστριες και νέο υλικό, ο «δικτάτορας» Kadebostan φέρνει την «Προπαγάνδα» του νέου τους European Tour «Soldiers of Love» για ένα μοναδικό show στο SAF 2016, το Σάββατο στο SAF Open Air Stage. Μαζί τους οι Βέλγοι παραγωγοί Boogie Belgique με ένα fusion/innovative μείγμα jazzy samples, vintage drum breaks and electro-swing beats θα ξεκινήσουν το party, παρουσιάζοντας το νέο τους single «One day soon».
Αναλυτικά το πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.streetartfestivalthessaloniki.com
Εισιτήρια
Μονοήμερο Πέμπτης – 10€ (Μόνο onspot στα σεμινάρια)
Προπώληση:
Μονοήμερο Παρασκευής – 10€
Μονοήμερο Σαββάτου – 12€
Διήμερο Παρασκευής – Σαββάτο: 20€
saf 2015 1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.