, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξεκίνησε η επιστροφή των…«μυρίων» !

xalkidikiΠριν πέσει ο ήλιος αποφάσισαν πολλοί Θεσσαλονικείς να τα …μαζέψουν και να πάρουν το «μακρύ» ,όπως φαίνεται, δρόμο της επιστροφής στην πόλη. Η Χαλκιδική το τριήμερο που πέρασε κυριολεκτικά βούλιαξε (δείτε εδώ) με τη Θεσσαλονίκη να θυμίζει έρημη πόλη (δείτε εδώ).
Απο αργά το μεσημέρι έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του 3μέρου του Αγίου Πνεύματος στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν τις 16:30 είχαν ήδη ξεκινήσει καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες και τα τροχαία με υλικές μόνο ζημιές. Λίγη ώρα μετά τις 16:00 δύο οχήματα συγκρούστηκαν,τον κόμβο των Γεωπονικών , στο ύψος της Καρδίας, με αποτέλεσμα για πάνω απο 1,5 ώρα να υπάρχουν καθυστερήσεις με το πρόβλημα να φτάνει μέχρι την γέφυρα του Τριλόφου.

Λίγο πριν τις 20:00 η κίνηση των οχημάτων είναι αυξημένη, χωρίς ωστόσο μεγάλα προβλήματα.  Χαμηλες ταχύτητες  σε Σωζόπολη, Σχολάρι,  και την κατηφόρα Καρδίας  αλλά και στον κόμβο της Καλλικράτειας, λόγω τροχαίου μεταξύ δύο οχημάτων.
Καλύτερη εικόνα απο όσους επιστρέφουν αυτή την ώρα (21:10) απο τη Χαλκιδική με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Σωζόπολης και μέχρι την κατηφόρα της Καρδίας, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο φανάρι της Αθύτου
Προσοχή χρειάζεται απο τους οδηγούς που κινούνται στην περιφερειακή στο ρεύμα προς δυτικά αφού στις 22:30 περίπου ακινητοποιήθηκε πριν το τούνελ της Τούμπας, φορτηγό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.