, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένταση μεταξύ μεταλλωρύχων-ΜΑΤ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!(ΦΩΤΟ)

metalloruxoi-ert1Με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την απώλεια των θέσεων εργασίας τους οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός» οργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Οι μεταλλωρύχοι χτυπώντας τα κράνη τους στο έδαφος, έδειξαν με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη να αναστείλει τις εργασίες της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία να θέσει σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους της.
Οι μεταλλωρύχοι επιτηρούνται από ισχυρή αστυνομική δύναμη, αφού σε λίγη ώρα αναμένονται στο ραδιομέγαρο οι Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης για την τηλεμαχία.
Άνδρες των ΜΑΤ θέλησαν να απωθήσουν τους μεταλλωρύχους, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και ξύλο μεταξύ των δύο ομάδων. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν με τις ασπίδες τους μεταλλωρύχους, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.
metalloruxoi-ert3metalloruxoi-ert4
metalloruxoi-ert2

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.