, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ακυρώνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης

eurokinissi

erga-ethniki-prosoxi
Ακυρώνονται για μεταγενέστερη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου στον Αυτοκινητόδρομο Α1- Ε75, και συγκεκριμένα στο σημείο από Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ Μεθώνης, όπου και θα αποκλειστεί ολικά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αναμένεται να γίνει εγκατάσταση γεφυρών δυναμικής σήμανσης στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
– Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.
– Τα οχήματα που εισέρχονται στην Εγνατία οδό προερχόμενα από Θεσσαλονίκη με προορισμό προς Κατερίνη – Αθήνα θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.
– Θα τοποθετηθεί σήμανση αποκλεισμού στον Α/Κ Κλειδίου, έξοδο οχημάτων από Βέροια προς Αθήνα και τα οχήματα που τυχόν δεν ακολουθήσουν την προγενέστερη σήμανση, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και διαμέσου του Α/Κ Μαλγάρων θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.