13:02, Δευτέρα
24 Ιανουαρίου 2022

Κύκλωμα κοκαΐνης με πελάτες πασίγνωστος ηθοποιός της τηλεόρασης και…

kokaini
Ονόματα “φωτιά”, ηθοποιών, εισοδηματιών του Κολωνακίου, ακόμα και γυναίκες γνωστών επιχειρηματιών, προμηθεύονταν κοκαΐνη και χασίς από το πολυδαίδαλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο φέρεται να έπαιζε κεντρικό ρόλο ιδιοκτήτης γνωστού bar restaurant της περιοχής, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης. Σπαρταριστοί διάλογοι…
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν καταγράψει συνομιλίες μεταξύ του γνωστού επιχειρηματία και των πελατών του, οι οποίοι ανήκουν στην “υψηλή κοινωνία” και βέβαια είναι θαμώνες του διάσημου bar restaurant που διατηρούσε μέχρι πρότινος στο Κολωνάκι σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος ήταν συνδαιτυμόνας προσώπων της “showbiz”, πολιτικών αλλά και επιχειρηματιών, ήταν έτοιμος από τα κέρδη που είχε αποκομίσει από το εμπόριο κοκαΐνης και χασίς, να ανοίξει νέο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι προκειμένου να “ξεπλένει το μαύρο χρήμα”.
Ήδη οι αστυνομικοί της Δίωξης, οι οποίοι όλα αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν μέσω του “υπέρ κοριού” το κινητό τηλέφωνο του καταζητούμενου, αλλά και τον ίδιο με φυσικές παρακολουθήσεις, έχουν καταγράψει τηλεφωνήματα από μια συγκεκριμένη κυρία, η οποία είναι σύζυγος πασίγνωστου επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, η οποία έπαιρνε τηλέφωνο τον 52χρονο και του έκανε παραγγελίες κοκαΐνης, αξίας άνω των 200 ευρώ την φορά.
Μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο του οποίου η σύνδεση “βγαίνει” σε άγνωστο άνδρα ίσως….”φάντασμα”.
Ανάμεσα στους πελάτες του 52χρονου καταζητούμενου είναι και πασίγνωστος τηλεοπτικός ηθοποιός, που παίζει σε γνωστό σήριαλ της TV, ο οποίος έπαιρνε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του διάσημου bar restaurant, και του ζητούσε “δυο πακέτα τσιγάρα”. Δηλαδή δυο γραμμάρια κοκαΐνης έναντι 200 ευρώ.
Ο καλύτερος πελάτης του 52χρονου είναι γνωστός εισοδηματίας του Κολωνακίου, ο οποίος αγόραζε ποσότητες κοκαΐνης για τον ίδιο και την παρέα του, αξίας άνω των 500 ευρώ. Δηλαδή έπαιρνε κάτι παραπάνω από 5 γραμμάρια κοκαΐνης τη φορά, έναντι 100 ευρώ το γραμμάριο της “άσπρης σκόνης”.
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr