11:23, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Λαμπερό μήνυμα ευαισθησίας από το Πανόραμα

 _MG_7853

Λαμπερό και γεμάτο «ΛΑΜΨΗ» και ευαισθησία ήταν το μήνυμα που στάλθηκε από το Πανόραμα για 7η συνεχή χρονιά. Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, διοργάνωσαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία τον καθιερωμένο απογευματινό καφέ, στέλνοντας  το μήνυμα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και της ενίσχυσης των πασχόντων παιδιών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου και δεκάδες δημότες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Λάμψης». Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους τους αφανείς εθελοντές που δουλεύουν άγρυπνα για την υγεία των μικρών παιδιών, αλλά και για αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης. «Σε όλους εσάς αξίζει μια δημόσια αναγνώριση και ευγνωμοσύνη», σημείωσε ο Δήμαρχος.
Η εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο «Πανόραμα» (Αστέρια) και  όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου «Λάμψη».

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη»  ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς της Βόρειας Ελλάδας που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύτηκαν στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης.
Η δράση της «Λάμψης» στηρίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών της, που ενώθηκαν από την κοινή ανάγκη να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και σκληρή δοκιμασία, αλλά και στην υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών και φορέων.