, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λίμνη στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομα… τέως αντιδημάρχου!

limni
Η δέσμευση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση να δοθεί το όνομα του τέως αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου στη λίμνη του Ωραιοκάστρου, η οποία αποτελεί δημιούργημά του υλοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Σε μια λιτή τελετή η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου ονοματοδότησε τη λίμνη σε λίμνη «Παναγιώτη Ισχνόπουλου».
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξήρε το έργο του τέως αντιδημάρχου χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως πρύτανη της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Η προσφορά του Παναγιώτη Ισχνόπουλου στον τόπο μας είναι πολύ σημαντική και το έργο του ιδιαίτερα αξιόλογο. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ως δημοτική αρχή για να τον τιμήσουμε ήταν να δώσουμε το όνομά του στη λίμνη, η οποία αποτελεί δικό του δημιούργημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβότσης και ανακοίνωσε ότι ο κ. Ισχνόπουλος έχει θέση στη δημοτική αρχή ως εντεταλμένος σύμβουλος Πρασίνου.
Από την πλευρά του ο κ. Ισχνόπουλος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου για την τιμή που του έκαναν τονίζοντας παράλληλα ότι θα βρίσκεται δίπλα τους συμβουλευτικά σε ό,τι χρειαστούν στον τομέα του πρασίνου.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Μπάτος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Αταμιάν, Ηρακλής Τσακαλίδης, Κυριάκος Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ Ηλίας Ζιακούλης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ Ειρήνη Αντωνιάδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βικτώρια Γεράκη, Χριστίνα Βαμβάκη- Λιμπατέ, Νικόλαος Λοκοβίτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου Μιχάλης Κουφουνάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σεκέρκας, Βάσω Λύσσα και Στέλλα Ίννου και ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου, επί της θητείας του οποίου διετέλεσε αντιδήμαρχος ο κ. Ισχνόπουλος, Νικόλαος Μπάτος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρουσίασε η σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας του δήμου, Νέλλυ Δελή ενώ αμέσως μετά την τελετή ονοματοδοσίας ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τη μουσική σχολή «Τομπάζη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.