, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ληστές σε Εύοσμο και Διαβατά είχαν ρημάξει σπίτια!

police
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, εξιχνίασαν έπειτα από συστηματική έρευνα, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα σε Διαβατά, Εύοσμο και Κορδελιό.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ηλικίας 39, 43, 34 και 34 ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τα τέλη Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους έως τα μέσα Δεκεμβρίου,  ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση, κατά περίπτωση, εισήλθαν σε έξι (6) οικίες σε Διαβατά και Εύοσμο και σε ένα (1) συνεργείο του Κορδελιού, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.050 ευρώ, χρυσαφικά – κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστες), ψυγεία αυτοκινήτων κ.α.
 
Επίσης, βραδινές ώρες της 16-12-2015, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας εκ των παραπάνω (39χρονος), καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο ναρκωτικά δισκία και ένα μαχαίρι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, μαζί με τη σχετική δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.