, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μαφιόζικη κλοπή στο Δήμο του Ηλία Ψινάκη

 

Ψινάκης

Τέσσερα φορτηγά και τρία δημοτικά αυτοκίνητα, έκαναν…φτερά μέσα από το σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Μαραθώνα, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη, ενώ οι άγνωστοι δράστες που έδρασαν με μαφιόζικο τρόπο, όχι μόνο έκλεψαν τα οχήματα αλλά έσπασαν και το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στο ίδιο σημείο, παίρνοντας εκατοντάδες λίτρα πετρελαίου και βενζίνης, προφανώς για τις ανάγκες των κλεμμένων οχημάτων!

Απο το πρωί που έγινε αντιληπτή η απίστευτη κλοπή, ενημερώθηκε ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και πέρα από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο της… μαφιόζικης κλοπής, λίγες ώρες μετά, άνδρες της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις του δημοτικού καταστήματος Νέας Μάκρης, στο Δήμο Μαραθώνα.

Οι άνδρες του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων, κάνουν φύλλο και φτερό τα γραφεία του «πολύπαθου» Δήμου, μετά την επίσκεψη του Ηλία Ψινάκη την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τόσο ο Β. Κικίλιας, όσο και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντέδρασαν αστραπιαία και ήδη οι «αδέκαστοι» αστυνομικοί βρίσκονται στο Δημαρχείο.

Όσο για την απίστευτη κλοπή των συνολικά επτά δημοτικών οχημάτων, οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών στρέφονται σε άτομα που είχαν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, δίχως να αποκλείουν κι ανθρώπους που πιθανόν θέλουν να σαμποτάρουν ή να αποπροσανατολίσουν τις αρχές απο τον εξονυχιστικό έλεγχο για τα οικονομικά σκάνδαλα του Δήμου τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.