, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΜΑΤ και αστυνομικοί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και σήμερα!

mat copy

του Βαγγέλη Στολάκη

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στον τρίτο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ο έλεγχος των φακέλων περίπου 799 υπαλλήλων του δήμου οι συμβάσεις των οποίων μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου με το προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου.

Ο έλεγχος των φακέλων των υπαλλήλων πραγματοποιείται παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και δυνάμεων των ΜΑΤ, αφού ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, όπως πρόσφατα αποκάλυψε το karfitsa.gr ζήτησε τη συμβολή των Εισαγγελικών Αρχών της πόλης με σκοπό να μην αποτραπεί για Τρίτη φορά η συνέχιση της διαδικασίες.

Σήμερα η κατάσταση στο δήμο Θεσσαλονίκης, είναι διαφορετική σε σχέση με χθες, αφού, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του δήμου «τα πράγματα είναι πιο ήρεμα».

Υπενθυμίζεται πως χθες μέλη του Σωματείου εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίους τους κάλεσε για… «ειρηνική λύση διαφοράς» και εν συνεχεία επιχείρησαν να δώσουν εξώδικο στους ελεγκτές, αφού θεωρούν πως ο έλεγχος θα πρέπει να σταματήσει, καθώς αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το εάν είναι νόμιμη ή όχι.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.