, Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

Μαχαίρωσαν 20χρονο στην Ιχθυόσκαλα Μηχανιώνας

maxairi
Με τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός νεαρού άντρα και την επέμβαση των δυνάμεων του λιμενικού, έληξε η έντονη διαμάχη που σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Μηχανιώνας.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για περιστατικό συμπλοκής ατόμων στην αίθουσα δημοπράτησης της Ιχθυόσκαλας  Μηχανιώνας.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι από τη συμπλοκή και κάτω από διερευνούμενες συνθήκες επήλθε ο τραυματισμός ενός 20χρονου.
Ο εν λόγω τραυματίας  μεταφέρθηκε από συγγενή του στο Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο  Γενικό Νοσοκομείο “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανοικτών αιμορραγικών τραυμάτων στο ύψος του γοφού του δεξιού ποδιού, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο και μετά την αποκατάσταση των τραυμάτων, εξήλθε αυτού. Προανάκριση διενεργείται από το   Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.