, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαχαίρωσαν δημοσιογράφο στην Αθήνα – Είχε καταγγείλει δολοφονική απόπειρα!

THALEIA-XOUNTAΒαριά χτυπημένη και μαχαιρωμένη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα. Εντοπίστηκε στην οδό Υψηλάντου 40 στο Κολωνάκι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
Η κα. Χούντα τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταγγείλει δολοφονική απόπειρα εναντίον της, στην οικία της στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, όταν κατέβηκε στο γκαράζ αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει. Κατά τα λεγόμενά της, γύρισε να δει ποιος είναι και αντίκρισε έναν άνδρα, ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω υπήρχαν και άλλα άτομα. Ο μυστηριώδης άνδρας, σήκωσε το χέρι του κρατώντας όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της δημοσιογράφου. Όπως είχε πει, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες, βρήκαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ, εκείνη άρχιζε να φωνάζει και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
protothema.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.