Με κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ!

el_augi_oasth_1Τη συνάντηση του προέδρου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρη Τσερμενίδη, «με κλιμάκιο της φασιστικής – ναζιστικής Χρυσής Αυγής», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Μεταφορών Θεσσαλονίκης.
Η συνάντηση έγινε, προ ημερών, στο γραφείο του προέδρου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, με εκπροσώπους της δημοτικής ομάδας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που στηρίζεται από τη ΧΑ, μετά από αίτημά τους, όπως έχει πει ο ίδιος, να ενημερωθούν για τα ζητήματα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.
«Με αυτό τον τρόπο, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ νομιμοποιεί την εγκληματική δράση των υπόδικων φασιστών – δολοφόνων της ΧΑ» τονίζει στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ Μεταφορών Θεσσαλονίκης, ενώ χαρακτηρίζει τη ΧΑ «φασιστικό – ναζιστικό μόρφωμα που έχει αποστολή το χτύπημα του εργατικού – λαϊκού κινήματος». «Δεν ξεγελούν κανέναν με το δήθεν ενδιαφέρον τους “για τα προβλήματα του Οργανισμού”» τονίζει το ΠΑΜΕ Μεταφορών και καλεί τους εργαζόμενους μαζικά, να τους καταδικάσουν και να τους απομονώσουν «στον ΟΑΣΘ, παντού».
Σε αντίστοιχη καταγγελία προέβησαν, με κοινή ανακοίνωσή τους, ο «Συντονισμός ενάντια στα Μνημόνια» και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑΑ).
«Η συνάντηση ενός προέδρου σωματείου με αυτή τη συμμορία, αποτελεί πρόκληση και απαράδεκτο προβοκάρισμα των ίδιων των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, που παλεύουν να κερδίσουν την κοινωνία στο πλευρό τους για τον αγώνα που δίνουν» τονίζεται στην ανακοίνωσή τους και σημειώνεται ότι πρέπει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ να καταγγείλουν αυτή την «πρωτοβουλία» του κ. Τσερμενίδη.
Σε επικοινωνία του ΑΠΕ -ΜΠΕ με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ο κ. Τσερμενίδης απέδωσε τις καταγγελίες σε «προσωπικό χτύπημα» σε βάρος του, για τη συνδικαλιστική του δράση και πρόσθεσε:
«Δεν ασχολούμαι. Την ταυτότητα του καθενός την ξέρει ο καθένας, πού ανήκω και τι είμαι το ξέρει ο κόσμος όλος. Εμένα με πήραν τηλέφωνο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και με ενημέρωσαν ότι ήθελε να με δει η δημοτική ομάδα…ούτε το όνομά της δεν ξέρω, ήρθανε, τους ενημέρωσα, τελείωσε η ιστορία. Το ίδιο κάνω και έκανα και με όσους άλλους ζήτησαν συνάντηση με τους εργαζόμενους».
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ
(φωτο από το site της χα xryshaygh.com)