, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με πυροτεχνήματα και τη Φαίη Σκορδά «άνοιξε» ο Αστερόκοσμος (φωτο-video )

Με δεκάδες πολύχρωμα πυροτεχνήματα να πλημμυρίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης και με το σύνθημα για χριστουγεννιάτικη διασκέδαση μέχρι… τελικής πτώσεως να βρίσκεται στα χείλη όλων, εγκαινιάστηκε το θεματικό πάρκο της ΔΕΘ – Helexpo και του MagicPark. Τα εγκαίνια του  Αστερόκοσμου έγιναν απο την παρουσιαστρια Φαίη Σκορδά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τόνισε πόσο αγαπά την Θεσσαλονίκη ενώ όπως είπε επιθυμεί να επιστρέψει στην πόλη μας. Φυσικά δεν αρνήθηκε απο κανέναν να βγει φωτογραφία μαζί του.
a
a1
a2
a3
a4
a5
Ο χριστουγεννιάτικος «Αστερόκοσμος» έχει αναπτυχθεί στα περίπτερα 13, 14, 15, με την πλειονότητα των παιχνιδιών και των δράσεων να βρίσκεται σε στεγασμένο χώρο, προστατεύοντας έτσι τους επισκέπτες από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

aa
ab
Αναλυτικά περιλαμβάνει:
-17 παιχνίδια λούνα παρκ, μεταξύ των οποίων καρουζέλ, τρενάκι Άγιος Βασίλης, συγκρουόμενα, τραμπολίνο κα.
-Δύο παγοδρόμια, ένα για μικρούς και ένα για μεγάλους, στο περίπτερο 13.
-Το Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών στο περίπτερο 15, με τα τέσσερα Ξωτικόσπιτα: την Ξωτικοκουζίνα, την Πινακοθήκη των Ξωτικών, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη & Ταχυδρομείο και το Δωμάτιο με τις Χριστουγεννιάτικες Φάρσες & τα Πειράματα. Εκπαιδευμένα ξωτικά θα κυκλοφορούν στο Χωριό με μοναδικό σκοπό να μοιράσουν γέλιο και να προσφέρουν οδηγίες χαράς και διασκέδασης.
Στον ίδιο χώρο καθημερινά θα πραγματοποιούνται παιδικές παραστάσεις (Ξωτικών Έργα) και ακροβατικά.
-Εργαστήρια δημιουργίας για το περιβάλλον, τη διατροφή και τον πηλό.
-Bazaar βιβλίου με εκατοντάδες βιβλία σε χαμηλές τιμές.
-Παραστάσεις με καραγκιόζη και μαριονέτες.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα φιλοξενηθούν στον «Αστερόκοσμο» ο Αρκτούρος, το Make a Wish και η Φροντίδα για το Παιδί.
Για τους επισκέπτες θα υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν πάρκινγκ στο εκθεσιακό κέντρο, με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου.
Το ωράριο λειτουργίας του «Αστερόκοσμου» θα έχει ως εξής: Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 22:00. Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί από τις 17:00 έως τις 22:00, ενώ από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα έχει συνεχές ωράριο από τις 11:00 έως τις 22:00.
Ελ Καραβ
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.