, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και χωρίς λεωφορεία και πορεία απεργών του… ΟΑΣΘ! (ΦΩΤΟ)

OASTH
Με σύνθημα “Με το έτσι με το θέλω την Ελλάδα μας την κάνατε μπουρ….” έκαναν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι απεργοί του ΟΑΣΘ οι οποίοι την τελευταία… εβδομάδα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
«Κάποτε κάναμε κινητοποιήσεις με τα… RΕΟ και έκαναν εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Τους προκαλώ και τους προσκαλώ, ας βγάλουν και τα RΕΟ. Στους δρόμους θα είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Τσερμενίδης. Οι εργαζόμενοι του μοναδικού Μέσου Μαζικής Μεταφοράς κινήθηκαν προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ είχε προηγηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων…
Η ταλαιπωρία των οδηγών ΙΧ ήταν και είναι τεράστια, τα δε τηλεφωνήματα στο karfitsa.gr αμέτρητα. Δείτε φωτο Σάββα Αυγητίδη ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ από Εγνατία Οδό και αποκλεισμούς δρόμων στο ύψος της Αριστοτέλους και της Αγίας Σοφίας…
ΟΑΣΘ, φωτο Σάββας Αυγητίδης
φωτο Σάββας Αυγητίδης
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, φωτο Σαββας Αυγητίδης
ΟΑΣΘ

Έκκληση στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας και να βγάλουν τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
“Σε µια περίοδο όπου ο ελληνικός λαός και κατ’ επέκταση και οι επιχειρήσεις καλούνται να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για να επιβιώσουν, η οικονοµική και κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης διαταράσσεται ανεπανόρθωτα από την έναρξη της επίσχεσης εργασίας των εργαζοµένων στον ΟΑΣΘ, του µοναδικού µέσου µαζικής µεταφοράς της περιοχής µας, µε ανυπολόγιστες συνέπειες για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόµενους σ’αυτές και την κοινωνία της πόλης µας. Στην πλέον ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα µας, όπου απαιτείται κοινή προσπάθεια, συναίνεση, συνεργασία και υπευθυνότητα, από το σύνολο του ελληνικού λαού, για την έξοδο από το «τούνελ» της οικονοµικής κρίσης, η Αγορά της Θεσσαλονίκης δεν είναι δυνατόν να υφίσταται καθηµερινά ζηµίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, λόγω τακτικών στη διεκδίκηση αιτηµάτων µεµονωµένων συµφερόντων. Η κοινωνική και οικονοµική ζωή της Θεσσαλονίκης, η οποία καθίσταται «όµηρος» ακραίων και ανεύθυνων τακτικών, διαταράσσεται ανεπανόρθωτα, µε ολέθριες οικονοµικά συνέπειες για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόµενους σ’αυτές και το κοινωνικό σύνολο. Ο Εµπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης απευθύνει έκκληση προς τους εργαζόµενους στον Ο.Α.Σ.Θ. να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιληφθούν την αγωνία του κοινωνικού συνόλου, µε την άµεση αναστολή της επίσχεσης εργασίας και αποφυγή δυσάρεστων επιπτώσεων για την Αγορά, τους εργαζόµενους και την κοινωνία της πόλης µας”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.