, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με χειροπέδες 25 άτομα

αστυνομια
Στη σύλληψη 25 ατόμων και στη βεβαίωση εννιά παραβάσεων προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο διήμερο, πραγματοποίησαν ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Αναλυτικότερα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν:

  • 12 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
  • οκτώ άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων, 53χρονος ομογενής που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην περιοχή της Σταυρούπολης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για κλοπή.
  • 59χρονη ημεδαπή, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, που αναζητείται, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια και έχοντας από κοινού εγκαταστήσει ως εκδιδόμενο πρόσωπο, 26χρονη αλλοδαπή.
  • τέσσερα άτομα διότι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα, που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν εννιά παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.