Με χειροπέδες για… "φρουτάκια" και τυχερά παιχνίδια

froutakia2
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάστημα στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 42χρονη προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος, καθώς και δύο ακόμα άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών σε κατάστημα ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε η 42χρονη προσωρινά υπεύθυνη, να λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος 17 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμαδύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 61 ετών που βρίσκονταν στο κατάστημα και συμμετείχαν ως «παίκτες» στη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων, τα οποία διεξάγονταν με ειδικό παράνομο λογισμικό.
Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν οι παραπάνω 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 87,60 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατά την ώρα του ελέγχου απουσίαζε.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.