, Τετάρτη
14 Μαΐου 2025

search icon search icon

Μέσα σε μια ημέρα 22 παραβάσεις σε ελέγχους παράνομα εκδιδόμενων προσώπων

porn
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργείται καθημερινά μεγάλος αριθμός αστυνομικών δράσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών.
Οι δράσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συστηματικούς ελέγχους με πεζές και εποχούμενες περιπολίες.
Το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, στους οποίους συμμετείχαν πληρώματα περιπολικών και αστυνομικοί ομάδων “Ζ” και ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονται παράνομα.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών βεβαιώθηκαν είκοσι δύο (22) παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.
Οι ειδικές αυτές δράσεις που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.