, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Μετέφερε 25 αλλοδαπούς με το φορτηγό του!

15-05-2016 ΣΥΛΛΗΨΗ 49ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ (57 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΙΧΦ)‏
Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό 48χρονος αλλοδαπός, που εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα, εντός Ι.Χ. φορτηγού, 25 αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη, έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, μεσημεριανές ώρες χθες (16-09-2016), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, με φορτηγό όχημα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου εντόπισαν, έπειτα από σχετική κλήση του κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Φοτηγό, όπου επέβαιναν 25 αλλοδαποί (εκ των οποίων 14 ανήλικοι).
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, που διενεργεί την προανάκριση, οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, πρωινές ώρες χθες, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, προκειμένου να μεταφερθούν στην Αθήνα, έχοντας καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 3.000 δολαρίων έκαστος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΦΩΤΟ αρχείου