, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μετέτρεψαν τα σπίτια τους σε…φυτώρια κάνναβης!

kannabi
Μέσα στο σπίτι του στο Κιλκίς, καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ένας 19χρονος ο οποίος και συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.
Συγκεκριμένα,  σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύο γλάστρες στο μπαλκόνι, έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 10 έως 20 εκατοστών τα οποία και εκριζώθηκαν. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σπαστήρας κάνναβης.
Λίγες ώρες νωρίτερα, στις Σέρρες, συνελήφθη ένας 43χρονος επίσης για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα στην αυλή της οικίας του, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 10 εκατοστών το οποίο και εκριζώθηκε. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Τέλος, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 24χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.