, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Μέχρι και πυροβολισμό έχω φάει για τον Δήμο Μαραθώνα!»

Resizer (1)
Αποκαλυπτικός όπως πάντα ήταν ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, σε μια συνέντευξή του. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί μέχρι και πυροβολισμό από τότε που ανέλαβε τον δήμο!
«Στο δικό μας δήμο γίνονται πολλά άσχημα πράγματα γιατί ακόμα τα γκανγκστεράκια δεν το έχουν μάθει ότι άλλαξε το θέμα και κάνουν κουρ@@μαγκιές, αλλά αυτά δεν περνάνε. Έχουμε συνέχεια, εμπρησμούς, απειλές, εκβιασμούς, μας πυροβολούν, μας έχουν κάνει τα πάντα», είπε και πρόσθεσε: «Μέχρι και πυροβολισμό έχω φάει».
«Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι και ”κυνηγάω” τον πρώην Δήμαρχο είναι ότι φρόντισε να μου αφήσει έναν Δήμο, εκτός του τι είχε κάνει, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είχε κάνει, αν έχει κλέψει, τι έχει κλέψει και γιατί. Τον ψήφισαν και καλά τους έκανε. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μου άφησε έναν Δήμο με ”βόμβες” να σκάνε. Αναγκάστηκα να ξεκαθαρίσω αυτή την κατάσταση, οπότε θα σκάνε τώρα βροχή τα πορίσματα», ανέφερε μιλώντας για την κατάσταση στο δήμο Μαραθώνα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.