, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Mοιραία βόλτα με τη μηχανή – Τραγικός θάνατος στην άσφαλτο

Θανατηφόρο τροχαίο για 36χρονο δικυκλιστή νωρίς το απόγευμα στην παλαιά εθνική οδό κοντά στις Ράχες.
Φίλοι των μηχανών δρόμου απ΄ όλη την Ελλάδα έδωσαν σήμερα το πρωί ραντεβού στις Ράχες.
Όπως βλέπετε και στην επόμενη φωτογραφία απόλαυσαν τον καφέ και το μπάνιο τους στο Bojo Club στην παραλία Ραχών και το μεσημεράκι πήγαν στην ταβέρνα “Γκλατζούνης” στον Καραβόμυλο για φαγητό.

Πως έγινε το κακό
Την ώρα που ακόμα οι περισσότεροι έτρωγαν, κάποιοι από αυτούς πήραν τις μηχανές για να κάνουν μια “βόλτα” στην παλαιά εθνική οδό και συγκεκριμένα στην ευθεία από Καραμόμυλο προς Ράχες.
Κάτοικοι του Αχινού μας είπαν ότι τα γκάζια από τις μηχανές είχαν σηκώσει στο πόδι όλο το χωριό.
Σε μια από αυτές τις γκαζιές ο άτυχος 36χρονος, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με πολλά χιλιόμετρα στις μπάρες.

Η μηχανή σύρθηκε για περίπου έναν χιλιόμετρο στη άσφαλτο, ενώ ο 36χρονος αρχικά σύρθηκε πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια έπεσε κάτω από το δρόμο στους θάμνους, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.
Όσοι από τους φίλους του βρέθηκαν στο σημείο, όπως και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι αντίκρισαν το νεκρό δικυκλιστή, για αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να συνέλθουν από το σοκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 36χρονος είναι από Αθήνα, λάτρευε τις μηχανές δρόμου και την αγάπη του αυτή την πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή.










 lamiareport.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.