, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μοίρασε λαμπάδες και δώρα σε παιδιά πολυτέκνων ο Απόστολος Τζιτζικώστας

tzitzikostas-lampades-paidiaΤριακόσιες τσάντες με πασχαλινές λαμπάδες, δώρα, παιδικά τρόφιμα και γλυκίσματα παρέδωσε χτες το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρη Αηδονόπουλου, στους εκπροσώπους των τριών συλλόγων πολυτέκνων της Θεσσαλονίκης.
Η ειδική εκδήλωση έγινε στους κήπους της Περιφέρειας, όπου περισσότερα από 80 παιδιά πήραν το πασχαλινό τους δώρο, δέχτηκαν και έδωσαν ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
Η πασχαλινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπέρ των άπορων και αδύναμων πολιτών και ειδικότερα υπέρ των πολύτεκνων οικογενειών.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τις δράσεις κοινωνικής πρόνοιας, όχι μόνο την πασχαλινή περίοδο, αλλά σε όλη τη διάρκεια του έτους, με στόχο πάντα τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και τη συμβολή στην κάλυψη των βασικών αναγκών της στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει εμπράκτως όλες τις ‘ευπαθείς’ κοινωνικές ομάδες, στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων αλληλεγγύης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Οι 300 πασχαλινές λαμπάδες και τα άλλα είδη που παραδώσαμε στους συλλόγους πολυτέκνων, προφανώς δεν αρκούν για όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, όμως αναλόγως των μικρών δυνατοτήτων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ελαφρύνουμε τα μεγάλα βάρη που επωμίζονται οι συνάνθρωποί μας και για να φέρουμε το χαμόγελο σε εκατοντάδες παιδιά», τόνισε ο κ. Αηδονόπουλος.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.