Μόνο στην “Κ”: Αποχωρήσεις μελών και… θεσμική “ομπρέλα” για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

thessalonikiτου Βαγγέλη Στολάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» εντός των επομένων ωρών θα υπάρξουν εξελίξεις στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, καθώς η απροθυμία όσων αρχικά τον είχαν συγκροτήσει να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις έχουν ως αποτέλεσμα το ταμείο να είναι… μείον!

 Τις επόμενες ημέρες, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» θα κατατεθεί πρόταση από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Γιώργο Τσαμασλή στο εξής ο Οργανισμός να ενσωματωθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης ή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από ένα 24ωρο παραιτήθηκε από τη θέση του ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής του Ν. Σαμπουντζής. «Η προσπάθεια πρέπει πάση θυσία να συνεχιστεί. Πιστεύω ακράδαντα πως η ελπίδα θα ξεπροβάλλει και πάλι από τους υγιείς κόλπους της επιχειρηματικής κοινότητας, αν βάλουμε όλοι στην άκρη εγωισμούς και πολιτικές εξαρτήσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σαμπουντζής στην επιστολή παραίτησής του.

 Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Γιάννη Μπουτάρη, μετά τη διαφωνία του με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Τέλη Θωμόπουλο από τη θέση του προέδρου την οποία έλαβε ο κ. Τσαμασλής.

 Πάντως η «ρηξικέλευθη» πρόταση όπως την έχει χαρακτηρίσει ο κ. Τσαμασλής αναμένεται να κατατεθεί στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.