, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΜΟΝΟ στην “Κ”: Στη φυλακή πρώην αιρετός της Θεσσαλονίκης επειδή έκλεψε… έξι αρνιά!

dikasthrio

του Βαγγέλη Στολάκη

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για πρώην αιρετό του νομού Θεσσαλονίκης ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή για κλοπή έξι… αρνιών και πιο συγκεκριμένα έξι… ζυγουριών την 1.06.2012.

Την εν λόγω απόφαση έλαβε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο επίσης καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση τους τρεις  συνεργούς του πρώην δημοτικού συμβούλου. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην αντιδήμαρχος καταδικάστηκε σε επτά έτη φυλάκισης και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ ενώ η έφεση δεν μπορεί να έχει ανασταλτική δύναμη.

Στην ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες δεν έλειπαν οι… ειρωνείες από πλευράς Εισαγγελέα και δικαστών καθώς ο πρώην αυτοδιοικητικός δεν έπειθε με τους ισχυρισμούς του.

Όπως είπε πήρε τα έξι ζυγούρια μετά από συμφωνία με τον τσομπάνη του ιδιοκτήτη και μάλιστα στις δυο τα ξημερώματα επειδή είχε κάνει… «τάμα στους θεούς». Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρώην δημοτικό σύμβουλο το ραντεβού είχε δοθεί για τις 9 το βράδυ, ωστόσο κάποιος τον καθυστέρησε και για το λόγο αυτό πήγε στις… 02:00.

Ανατριχιαστικές υπήρξαν και οι περιγραφές των συνεργατών του, οι οποίοι επίσης καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκισης. Όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί πετούσαν βιαστικά τα αρνιά πάνω από την μάντρα και τους έσπασαν τα πόδια, ώστε να χωρέσουν στο μικρό αυτοκίνητο τους.

Εναντίον του πρώην αυτοδιοικητικού και των συνεργατών του κινήθηκε  ο ιδιοκτήτης των… ζυγουριών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.