, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε 21 άτομα!

συλληψεις
Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη 21 άτομα και βεβαιώθηκαν 13 πταισματικές παραβάσεις.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 21 άτομα και βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • πέντε άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
  • ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων
  • δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, συνελήφθη ο 51χρονος προσωρινά υπεύθυνος αυτού, καθώς είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματος έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο διενεργούνταν παράνομα, τυχερά παίγνια, από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
  • 13 άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών. Μεταξύ αυτών και πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως και 56 ετών, οι οποίοι, απογευματινές ώρες χθες (14-05-2016), παραβίασαν πόρτα και εισήλθαν εντός εταιρείας εμπορίας υλικών επιπλοποιίας πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 13 παραβάσεις, οι οποίες αφορούν σε επαιτεία και στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.