, Τετάρτη
21 Φεβρουαρίου 2024

«Μπούκαραν» στο σπίτι τους με κουκούλες κι ενώ κοιμόντουσαν τους…

κουκουλοφοριι
Τέσσερα άτομα με κουκούλες “μπούκαραν” τα ξημερώματα σε οικία σε περιοχή της Πέλλας και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν και έδεσαν ζευγάρι ημεδαπών και αφού αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 10.200 ευρώ , κλείδωσαν στην αποθήκη το γιο του ζευγαριού!
Συγκεκριμένα, τα τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες τύπου Full face εισήρθαν παράνομα σε οικία 1ου ορόφου και με την απειλή πιστολιών και κυνηγετικών όπλων ακινητοποίησαν τον 59χρονο και την 58χρονη που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν! Στη συνέχεια αφού τους δέσμευσαν χειροπόδαρα με ταινία ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σύμφωνα με τους παθόντες.
Κατά την διαφυγή τους οι δράστες αντιλήφθηκαν τον 31χρονο γιο των παθόντων που επέστρεφε στην οικία του, τον οποίο ακινητοποίησαν και κλείδωσαν στην αποθήκη της οικίας.
Οι δράστες διέφυγαν με όχημα που είχαν σταθμεύσει πλησίον της οικίας και αναζητούνται. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.