, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μπουτάρης: "Ο Στάλιν να κατέβει απέναντι, πάλι θα κερδίσουμε"

dimotiko-sumvoulio02032015 (13)
«Όχι εσύ, ο Στάλιν να κατέβει πάλι θα κερδίσουμε»! Με αυτόν τον τρόπο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης απάντησε στον επικεφαλής της μείχονος αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό Σταύρο Καλαφάτη, σχολιάζοντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος.
Ο κ. Μπουτάρης μίλησε σε α’ πληθυντικό πρόσωπο, προφανώς αναφερόμενος στην παράταξη «Πρωτοβουλία» και όχι σε Α’ Ενικό.
«Αν στοιχημάτιζες σε Καλαφάτη ή Μπουτάρη θα σου έλεγα να μην στοιχηματίσεις γιατί θα χάσεις» σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουτάρης επέκρινε για ακόμα μια φορά την κεντρική πολιτική σκηνή για το γεγονός ότι κάθε Σεπτέμβρη ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ.
«Αν δεν αλλάξει η έκθεση σκεφτομαι σοβαρα να μην πάω στα εγκαινια. Ομόφωνες αποφάσεις έχουμε πάρει να μην είναι πολιτική. Να αντιληφθεί και η έκθεση ότι δεν θέλουμε πολιτικά εγκαίνια, τα πολιτικά εγκαίνια και ανακοίνωση πολιτικών προγραμμάτων που κάθε κυβέρνηση κάθε 50 χρόνια κάνει μας χαιδεουν ότι είμαστε συμπρωτεύουσα. Έρχονται όλοι γεμίζουν τα μπουζουκτσίδικα. Να βγάλουμε ψήφισμα ότι αντιτιθέμεθα στα πολιτικά εγκαίνια έκθεσης Να είναι ένα καθαρό γεγονός, ένα πανηγύρι, ένα εμπορικό γεγονός. Εάν θέλει κάποιος να ανακοινώσει οικονομικό πρόγραμμα για χώρα να το κάνει στη Βουλή»σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης.

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.