, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέα 48ωρα «λουκέτα» σε Χαλκιδική, Καβάλα και Θάσο για φοροδιαφυγή!

prwtathlitria-sta-louketa-paramenei-i-stadiou.w_hr
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι φορολογικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φοροδιαφεύγουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) σε μεγάλο παραλιακό μπαρ στην Καβάλα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 30 περίπου αποδείξεις, μπήκε λουκέτο 48 ωρών, με την συνδρομή μάλιστα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τον ιδιοκτήτη.
Λουκέτο 48 ωρών μπήκε και σε παραλιακό μπαρ στην Χρυσή Αμμουδιά στην Θάσο, καθώς διαπιστώθηκε επίσης ότι δεν είχε κοπεί αριθμός αποδείξεων.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες σε πάρκινγκ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 75 αποδείξεις με αποτέλεσμα η επιχείρηση να σφραγιστεί για 48 ώρες.
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτους ρυθμούς και στη διάρκεια των αμέσως επομένων ημερών της αργίας του 15 Αυγούστου, με τον γενικό γραμματέα της ΓΓΔΕ Γιώργο Πιτσιλή να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους περιφερειακούς ελεγκτικούς μηχανισμούς από τους οποίους ζητάει καθημερινή ενημέρωση για την υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων μετά τους φορολογικούς ελέγχους.
Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.