, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέα Στύρα: Έκλεισε η ταβέρνα του δολοφόνου της Μάγκι

Ενοικιαστήριο στην ταβέρνα του δολοφόνου της σκυλίτσας Μάγκυ στα Νέα Στύρα, ο οποίος την κακοποίησε θανάσιμα την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014.

Τρεις μήνες μετά την βάναυση κακοποίηση της αδέσποτης σκυλίτσας από τον ταβερνιάρη στα Νέα Στύρα, στο μαγαζί μπήκε λουκέτο. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου όταν ο ταβερνιάρης δελεάζοντας το αδέσποτο μόλις 3,5 μηνών κουτάβι, στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, προκαλώντας της βαριές εγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των οποίων χρειάστηκε να υποβληθεί στη συνέχεια σε ευθανασία.

Ακολούθησαν συγκεντρώσεις διαμαρτύριας έξω από την ταβέρνα, ενώ η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Μετά το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ο οποίος και είχε σκοτώσει ένα αδέσποτο σκυλί στα Νέα Στύρα Ευβοίας, ο δράστης φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο κατάστημα, αφού στην τζαμαρία υπάρχει πλέον «ενοικιαστήριο».

protothema.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.