, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό από αναθυμιάσεις!

images (1)

Νεκρό εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο από πυροσβέστες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 8 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε επειδή έβγαινε καπνός από το διαμέρισμα και όταν έφτασε εκεί εντόπισε τους δύο άτυχους ηλικιωμένους.

Ο θάνατός τους προήλθε εξαιτίας αναθυμιάσεων από το τζάκι, καθώς, πιθανότατα αυτό «φούντωσε» κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο καπνός δεν μπορούσε να βγει από την καπνοδόχο με αποτέλεσμα το σπίτι να γεμίσει αναθυμιάσεις.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε όταν η 83χρονη γυναίκα που έπασχε από αλτζχάιμερ, επιχείρησε να ανάψει κάποιο αντικείμενο, ωστόσο πήρε φωτιά ο καναπές που βρισκόταν στο σαλόνι, με τους δύο ηλικιωμένους να μην καταφέρουν να αντιδράσουν έγκαιρα. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 7.30 και αμέσως στο διώροφο κτίριο όπου ζούσε το ζευγάρι, έσπευσαν 2 οχήματα με 7 άνδρες, ωστόσο ήταν ήδη αργά για την 83χρονη και τον 87χρονο σύζυγο της. Στον πάνω όροφο του κτιρίου ζούσε σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη της ηλικιωμένης η οποία δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.