, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Νεκρός ποδοσφαιριστής ομάδας της Θεσσαλονίκης

stefani
 
Η μηχανή του Παύλου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο όχημα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά.
Βαρύ είναι το κλίμα στην ποδοσφαιρική κοινότητα του ΠΑΟ Ξυλόπολης, καθώς ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Παύλος Σαφίλι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.
Το ατυχές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν η μηχανή του Παύλου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο όχημα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά. Δυστυχώς, τα τραύματα ήταν τόσο βαριά που ο ποδοσφαιριστής δεν άντεξε και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν.
Η γειτονιά του νεαρού Παύλου στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟ Ξύλοπολης Γιώργος Χατζηιωάννου μιλώντας στο lagadas.net έκανε λόγο για ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί που ήταν παράλληλα και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, ήταν άδικο να συμβεί αυτό, θα μας λείψει πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Παύλος κατάγονταν από την Αλβανία και τον τελευταίο χρόνο απασχολούνταν ως ποδοσφαιριστής στον ομάδα του ΠΑΟ Ξυλόπολης στη θέση δεξί χάφ, ενώ κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στην ομάδα του Ελευθεριακού Κορδελιού, σε ομάδα της Κοζάνης κ.α.