, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νεκρός πυροσβέστης που επιχειρούσε κατάσβεση

18070-PUROSBESTESΝεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε πυροσβέστης περίπου 43 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης υπηρετούσε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αμφίκλειας.
Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης σε μήνυμά του, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του. «Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές. Άνθρωποι που με ελάχιστα μέσα δίνουν τα πάντα για την ασφάλεια των υπολοίπων. Τους ευχαριστούμε» δήλωσε.
lamiastar.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.