, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Νέος ασφαλτοτάπητας στο κέντρο του Πολυγύρου!

Νέος ασφαλτοτάπητας Πολύγυρος
Με καινούριο ασφάλτινο τάπητα επιστρώνονται οι κεντρικοί δρόμοι του Πολυγύρου στο πλαίσιο του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» (Άξονας Προτεραιότητας 07 – «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ» του Ε.Π. «Μακεδονία ‐ Θράκη»).
Ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί δρόμοι στην περιοχή Λούκι, Άγιος Φανούριος και Άγιος Χριστόφορος, ενώ πλέον αλλάζουν όψη και οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης, που παρουσίαζαν έντονα προβλήματα και καθημερινά δέχονται μεγάλο φόρτο της κυκλοφορίας. Πρόκειται για τις οδούς Πολυτεχνείου και Χαριλάου Τρικούπη, ενώ την επόμενη εβδομάδα ανάλογες εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν επί της Ασκληπιού αλλά και επί της οδού Σιθωνίας (περιοχή Έξι Βρύσες – έξοδος πόλης για Γερακινή).
Η Δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των εργασιών, και καλεί τους πολίτες να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων και να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στα σημεία που θα γίνονται οι παρεμβάσεις για την εξυπηρέτηση του έργου και της κυκλοφορίας.
Πηγή: halkidikinews.gr