, Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

Ο δήμαρχος που έκανε αυτοψία στα έργα του… δήμου του!

DSC00595
Αυτοψία σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Πυλαίας έκανε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Για να διαπιστώσει από κοντά την πορεία υλοποίησης του αντιπλημμυρικού δικτύου ομβρίων, αλλά και για να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες, έτσι ώστε όλες οι σχετικές διαδικασίες κατασκευής τους να επιταχυνθούν.
Ο δήμαρχος  Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής κλιμακίου του δήμου, επισκέφτηκε το δίκτυο ομβρίων, που κατασκευάζεται στις οδούς Γεννηματά, Μερκούρη και Αηδονίων, καθώς και τα αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή του Τρίστρατου, στη συμβολή των οδών Γεννηματά και Ευβοίας, όπου και επιθεώρησε τα έργα. Επίσης επισκέφτηκε το προαύλιο του Ιερού Ναού της Αγίας Γλυκερίας στα Κωνσταντινοπολίτικα, στα πλαίσια διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του Ναού.
Κατά την αυτοψία ο κ. Καϊτεζίδης ήταν επικεφαλής κλιμακίου του δήμου, στο οποίο συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας Πάρης Τσογκαρλίδης, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών Ιγνάτιος Χαραλαμπίδης, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.