, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Γιάννης Μπουτάρης υποψήφιος για…

MPOU
του Βαγγέλη Στολάκη
Φωτο Σάββας Αυγητίδης
Προεκλογικά ο Γιάννης Μπουτάρης λίγο πριν αναλάβει τα ηνία της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά είχε δηλώσει πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου το 2019 τον δημαρχιακό θώκο!
Φαίνεται πως άλλαξε άποψη και παράλληλα “φρέναρε” όλους εκείνους που “φλέρταραν” με τη θέση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της “Πρωτοβουλίας”, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από δέκα περίπου μέρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος.
Με το γνωστό ύφος και στυλ που διαθέτει είπε χαρακτηριστικά ότι λέει και… “ξε-λέει”.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της παράταξης τέθηκε από συγκεκριμένα στελέχη το ζήτημα των μεταξύ τους σχέσεων καθώς όπως αναφέρει συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος “ειπώθηκε ότι η παράταξη πρέπει να δυναμώσει γιατί έχει αφεθεί λίγο στον αυτόματο πιλότο. Ο δήμαρχος συμφώνησε και ανακοίνωσε πως δεν ξέρει τι θα κάνει”.
Ο Γιάννης Μπουτάρης κατέστησε σαφές στα μέλη της ομάδας του πως γνωρίζει εκείνους που θέλουν να γίνουν… επικεφαλής της παράταξης και άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.