, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Ο γιος του υπουργού, η πρόεδρος και το ΔΣ…

10743242_568647203267258_2099109547_n

Με τον πατέρα δεν τα πήγαινε τόσο καλά, σε σημείο τέτοιο… να σηκωθεί να φύγει από … “το ραδιόφωνο του”! Σήμερα,  όμως με τον γιο, δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αντιθέτως έχει ορισθεί από τη διοίκηση του δήμου ως μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην οποία προεδρεύει η ίδια! Πιθανότατα, ούτε ο ένας ούτε η άλλη είχαν φαντασθεί,  οτι ύστερα από λιγα χρόνια, οι ρόλοι θα είχαν αντιστραφεί και ένας Κούβελας θα “ακολουθούσε” μια Πασχαλίδου!

Ο λόγος για την κα Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 Μαρία Πασχαλίδου, νυν ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και παλαιότερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης και τον γιο του τέως ισχυρού άνδρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τέως δημάρχου Σωτήρη Κούβελα. Ο δεύτερος, ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης (βλ παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη)  είναι “αναγκασμένος” να … συνεργάζεται με την κα Πασχαλίδου στη διοργάνωση και στο φορέα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί σε εκδηλώσεις και δράσεις (βλ συνέδριο καινοτομίας) όπου κάθονται δίπλα διπλα!

Άλλωστε Κούβελας και Πασχαλίδου είναι της ίδιας γενιάς και ο φοιτητής τότε Δημήτρης, δεν αποκλείεται να την άκουγε και να την θαύμαζε στα ερτζιανά, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, την… ηρωική εκείνη περίοδο της λεγόμενης ελεύθερης ραδιοφωνίας (βλ Αρκουδέα)