10:35, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Νεφώσεις και βροχές σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014. Καταιγίδες που πιθανό να είναι κατά τόπους έντονες, θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα το βράδυ στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση αργά τη νύχτα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι meteo.gr / φωτο Σάββας Αυγητίδης